Microbiologische wateranalyse

Normec Biobeheer > Diensten > Microbiologische wateranalyse

Microbiologische wateranalyse

Soms is het nodig om de waterkwaliteit van uw drinkwaterinstallatie extra te onderzoeken op bacteriën. Bijvoorbeeld omdat er in uw zorginstelling of wooncomplex darmklachten zijn bij bewoners, of wanneer er ergens een breuk in de leiding is opgetreden. Ook kan het zijn dat tijdens een Legionella-analyse blijkt dat er een overmaat van andere micro-organismen aanwezig is.

Gegarandeerde waterveiligheid

Met een microbiologische wateranalyse toetsen we of er in uw installatie bacteriën groeien die de waterkwaliteit in gevaar brengen. De medewerkers van ons geaccrediteerde laboratorium komen snel bij u langs om monsters te nemen. Hierna krijgt u van ons een duidelijk en overzichtelijk rapport welke micro-organismen precies aanwezig zijn. Zo kan uw installatie vervolgens effectief worden schoongemaakt. Kortom: Normec BioBeheer doet alles wat nodig is om de waterveiligheid van uw installaties te garanderen.

Parameters bij Microbiologische analyse

  • Koloniegetal bij 22°C
  • Koloniegetal bij 36°C
  • Bacteriën van de coli-groep en E.coli
  • Fecale enterococcen
  • Aeromonas bij 30°C

 

Andere meetprogramma’s waterkwaliteit

Wilt u de waterkwaliteit laten analyseren na ontharding, chemische reiniging of koper-zilver ionisatie? En daarmee voldoen aan alle wet- en regelgeving? Dan kan Normec BioBeheer u helpen met onze andere Meetprogramma’s.

Schakel Normec BioBeheer in voor uw wateranalyes

Kortom, vele mogelijkheden om de kwaliteit van uw water te onderzoeken. Daarbij komt dat Normec BioBeheer u kan assisteren bij de oplossing. Bent u nieuwsgierig naar wat Normec BioBeheer voor u kan betekenen? Voor meer informatie kunt u bellen met +31 880 062 500 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.