Analyse zwembadwater

Normec Biobeheer > Diensten > Analyse zwembadwater

Analyse Zwembadwater

Uw badgasten willen onbezorgd genieten van uw zwemwater. Daarom is het belangrijk dat u uw zwemwater maandelijks laat onderzoeken door een onafhankelijk laboratorium, dat is wettelijk verplicht volgens de Bhvbz. Is er ergens een doseerpomp kapot of zijn er badgasten die gezondheidsklachten melden na bezoek aan uw zwembad? Ook dan is het fijn om de waterkwaliteit direct deskundig te laten onderzoeken en analyseren.

Veilig zwemwater voor uw gasten

Normec BioBeheer is een geaccrediteerd laboratorium dat u alles uit handen neemt rond de controle van uw zwembadwater. We nemen de verplichte maandelijkse monsters af en verzorgen deskundige rapportage en analyse voor uw organisatie en de provincie. Bovendien komen wij direct langs bij eventuele calamiteiten. Zo zijn uw badgasten altijd verzekerd van veilig zwemwater.

Parameters Zwembadwater analyse

  • Koloniegetal bij 36°C
  • Kalium-permanganaat verbruik
  • Doorzicht van het water
  • Zuurgraad (pH)
  • Ureumgehalte
  • Vrije en gebonden chloorgehalte

 

Legionella controle van uw zwembad

Wilt u ook uw zwemwater ieder half jaar laten controleren op Legionella? En voldoen aan alle wet- en regelgeving? Dan kan Normec BioBeheer u ook helpen met een Legionella analyse.

Schakel Normec BioBeheer in voor uw wateranalyes

Kortom, vele mogelijkheden om de kwaliteit van uw water te onderzoeken. Daarbij komt dat Normec BioBeheer u kan assisteren bij de oplossing. Bent u nieuwsgierig naar wat Normec BioBeheer voor u kan betekenen? Voor meer informatie kunt u bellen met +31 880 062 500 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.