Referenties

Normec Biobeheer > Company > Referenties
Snelle levering voor scherpe prijs

Onze organisatie voor geestelijke gezondheidszorg is actief in 330 gemeentes verspreid over het land. Periodiek nemen zij de juiste watermonsters en Legionella monsters af op al onze locaties. Bij elkaar gaat het zeker om zo’n 600 monsterafnames per jaar. Fijn is dat BioBeheer altijd snel en efficiënt levert, zich aan de afspraken houdt en korte lijntjes heeft. Zo voldoen wij aan alle wet- en regelgeving én zijn al onze 181.000 patiënten verzekerd van schoon en veilig drinkwater. En dat voor een hele scherpe prijs!

Stefan Schellevis
Projectleider Onderhoud – Parnassiagroep
Deskundigheid op elk niveau in de organisatie

BioBeheer leidt al onze buitendienst-medewerkers op voor het zelfstandig uitvoeren van geaccrediteerde monsterafnames. Iedere nieuwe medewerker sturen we bij hen op cursus, daarnaast voert BioBeheer de kwaliteitscontroles bij ons uit. Hun medewerkers zijn stuk voor stuk fijne mensen, met wie de omgang relaxed is en down to earth. Je krijgt altijd een snelle reactie én professionele analyses en adviezen, op elk niveau binnen de organisatie. Ga zo door!

Zakaria Alla
Accountmanager – Holland Building Maintenance
Denkt mee in oplossingen

Al jaren doet BioBeheer voor ons de watermonsters en de jaarlijkse keerklepcontroles. Ze zijn zeer vakkundig, altijd bereikbaar voor vragen en verbinden je direct door met de juiste persoon. Kleine, grote of gecompliceerde projecten, je kunt het zo gek niet bedenken of we werken samen met BioBeheer. Het is gewoon een heel leuk bedrijf en zit helemaal genesteld in ons systeem. Voor ons bedrijf is BioBeheer de juiste partner om mee samen te werken en dat hopen we nog lang te doen.

Jan Stavast
Projectleider Adviseur Legionella – Elektrospekt