Company

Normec Biobeheer > Company

Normec BioBeheer

Normec BioBeheer B.V. gevestigd te Rotterdam is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau, dat in 1989 is opgericht. Sinds de oprichting heeft BioBeheer een gestage groei doorgemaakt. Doordat we een eigen ISO17025 geaccrediteerd laboratorium bezitten, verzorgen wij in Nederland en België alles vanuit één organisatie.

 

Missie Normec BioBeheer

De Normec BioBeheer staat voor de veiligheid van (drink)water en een gezonde werkomgeving door onderzoek en inspectie. Onze diepste overtuiging is dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan het veilig gebruik van (drink)water en zorgen dat werknemers kunnen werken in een gezonde werkomgeving. Gedreven en nuchter zijn we altijd op zoek naar vernieuwing, naar de beste onderzoeksmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van onderzoek. Door te innoveren, willen we het niveau van de branche vooruit helpen. Professionals van de Normec BioBeheer zijn om deze reden dan ook aanwezig in brancheverenigingen, werkgroepen en commissies.

NEN_Koninklijk_Lid Normcommissie__zw

Naast innoveren staat een goede dienstverlening hoog in het vaandel bij de Normec BioBeheer. Om deze reden doen wij ons uiterste best om aan de wensen van de klant tegemoet te komen zonder onze eigen identiteit te verliezen. Innoveren en een hoge mate van dienstverlening gaan bij de Normec BioBeheer hand in hand.